Kirjoittajasta

Olen Panu Pökkylä, IT-juristi ja työskentelen Nordeassa lakimiehenä. Päätyönäni ovat IT-hankintasopimukset mutta muutakin kohdalle sattuu.

Työhistoriani aikana olen ollut paljon julkisten hankintojen parissa, urani alkuvaiheessa keskityin enemmän itse prosessiin kuin sopimusten sisältöön. Olin Julkiset hankinnat -lehden päätoimittajana ja sen jälkeen asianajotoimistossa lakimiehenä.

Viime vuodet olen taas puurtanut sopimusten parissa, mutta julkiset hankinnat kiinnostavat yhä. Täältä voit lukea muutaman hankinnoista kirjoittaman artikkelini.

Juristina työskentelyn lisäksi minulla on hämärä menneisyys useamman lehden toimittajana ja tiskijukkana.

Harrastuksia ehtii enää vähän tehdä, mutta jos ehtii, niin maastopyörällä liikun mieluiten ja kitaran kanssa soittelen. Käytännössä joudun polkemaan lapsia täynnä olevaa laatikkopyörää harrastusten sijaan.

Olen hurahtanut pahasti pyöräilyyn ja perhe viettääkin tällä hetkellä autotonta (taloudessa on yhdeksän kymmenen polkupyörää) elämää Helsingissä. Vapaa-aika kuluu kahden kouluikäisen (7- ja 8-vuotiaan) kanssa, perheen kesken maata ja Eurooppaa kiertäen.

Olen perustanut kavereideni kanssa myös juristeille tarkoitetun palvelun www.ibid.fi, jonka avulla pystyy seuraamaan kaikkia juridiikan uusia kirjoja ja koulutuksia oman kiinnostus- tai osaamisalueensa mukaan. Kysymys on enemmänkin hauskanpidosta kavereiden kesken kuin todellisesta liiketoiminnasta, mutta pääsenpähän välillä oikeisiin töihin.

 

Minut löytää twitteristä nimellä @ppokkyla, täältä näet Linkedin profiilini, ja minuun saa yhteyttä sähköpostitse kirjoittamalla osoiteeseen panu(miukumauku)ibid.fi.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: